VACATURE:

Officemedewerker

De PVV-fractie in de gemeenteraad van Utrecht biedt nu een unieke kans voor een administratieve en secretariële kracht (12 – 16 uur per week) die kan excelleren in een dynamisch team. Je werkt, in het hart van de lokale democratie mee aan een nog betere stad.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt in teamverband de fractievoorzitter en de fractieondersteuners met administratieve- en secretariële taken en denkt mee met de profilering van de Partij voor de Vrijheid in de stad.

Wie ben jij?

Je bent tot op het bot gemotiveerd om te knokken voor de Utrechtse inwoners. Je kan zelfstandig, gestructureerd en accuraat werken. Je hebt kennis van administratieve processen en ervaring met MS-office 365 en sociale media. Je bent buitengewoon flexibel en omschakelen tussen dossiers is geen enkel probleem.

Verder ben je integer en discreet, werken in teamverband gaat je goed af.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vereiste.

Wat bieden wij?

De PVV biedt een boeiende en afwisselende baan in het hart van de Utrechtse politiek. Je werkt in een team van enthousiaste en gemotiveerde collega's. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid geboden met voldoende ruimte voor eigen initiatieven. Er staat een passende beloning tegenover!

Enthousiast?

Wij nodigen je van harte uit om jouw sollicitatiebrief en cv te mailen vóór 17 februari 2020 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je nog vragen, bel gerust met onze fractievoorzitter!

Henk van Deún

Telefoon: 06-39399575

ZORGEN IN UTREG?

NEEM CONTACT OP MET ONZE

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.