PVV gemeente Utrecht

Henk van deún

Fractievoorzitter

Henk is woordvoerder over de onderwerpen Asiel en Integratie, Burgerzaken, Circulaire Economie,  Energie, Financiën, Jeugd en Jeugdzorg, Maatschappelijke Ondersteuning,  Milieu en Emissieloos Vervoer,  Ombudszaken, Personeel en Organisatie, Prostitutie, Publieksdienstverlening, Versnelling Overvecht, Volksgezondheid, Welzijn, Werk en Inkomen, Wijkgericht werken/Participatie

Maak kennis met Henk van Deún

NEDERLANDER • INSPIREREND • VASTHOUDEN

Ik hou van Nederland, aanpakken en ervoor gaan. Een no-nonsens mens. Ik ben wars van elke betuttelende ideologie. De staat moet enkel voor randvoorwaarden zorgen, zodat mensen zich kunnen ontplooien met zo min mogelijke sturing. Daar geloof ik in.

Ik ben glashelder: Ik heb genoeg van de verspilling van belastinggeld. Ik heb genoeg van het pakken van onze ouderen, chronisch zieken en gehandicapten Ik heb genoeg van alle criminaliteit Ik heb genoeg van radicalisering en jihadisme Ik heb genoeg van dierenleed Ik heb genoeg van de bodemloze put die zij EU noemen

Daarom is het tijd voor verandering! Ook in Utrecht!

Ik ga voor een Nederland, waar ondernemers kunnen ondernemen, boeren kunnen boeren en wij in een veilig land leven met zorg voor mensen die dat echt nodig hebben.

Het maakt mij wel uit, hoe wij met elkaar omgaan en wat ik bijdraag aan Nederland. Daarom ben ik politiek actief om misstanden aan de kaak te stellen en met nieuwe betere plannen te komen. Straks ook in de gemeenteraad van Utrecht.

Ik ben 62 jaar, getrouwd, en opa van drie geweldige kleinzoons. Woon al mijn hele leven in Utrecht maar mijn (voor)- ouders leefden in Indië en Turnhout.

Coach, organisator, netwerker, onderhandelaar, dat ben ik allemaal en eigenlijk kun je dit samenvatten in: geïnteresseerd in mensen.

 

ZORGEN IN UTREG?

NEEM CONTACT OP MET ONZE

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.